ALLTOGETHER FESTIVAL BAARN

Client
Stichting Sandesh

Services
Webdesgin, Photography, Backoffice, Visuals

Year
2022

Website
https://alltogetherbaarn.nl/

Jaarlijks organiseert de stichting Sandesh Baarn het populaire Alltogether festival Baarn in het eerste weekend van juni. Intussen is het festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Baarn en omgeving. Zo’n 4000 – 5000 duizend bezoekers vanuit het hele land brengen een dagje, een weekendje gezellig door op dit festival. De activiteiten op dit festival is heel divers, bezoekers uit alle lagen van de samenleving, genieten in een ongedwongen gemoedelijke en gezellige sfeer.

Brandstormers omarmt het gedachtegoed van het Alltogether festival en heeft inclusiviteit en gelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom ontwikkelden wij een nieuwe website die is gericht op het vinden van sponsoren en vrijwilligers om zo met zijn allen, ieder jaar weer, een geweldig festival neer te zetten in de Pekingtuin van Baarn.

Begin 2022 is Brandstormers samen met Shridath Bhola, oprichter van Stichting Sandesh Baarn, gaan brainstormen over het Alltogether Festival. Hieruit bleek dat er een nieuwe website nodig was die meer aanspreekt bij het publiek en waarbij het eenvoudig is om een donatie te doen of je aan te melden als standhouder, vrijwilliger etc.

Brandstormers verzorgd en onderhoud de website, assisteert in fotografie en video en heeft regelmatige brainstormsessies om een zo mooi mogelijk festival te kunnen realiseren.

Nog meer mooie projecten