FEEL GOOD TENTEVENT

Client
Feel Good TentEvent

Services
Webdevelopment, Photography, Social Media, SEO, Branding, Strategy, Digital marketing, Backoffice

Year
2018-Now

Website
https://feelgoodtentevent.nl/

Feel Good TentEvent is een evenementenlocatie verscholen in de bossen van Lage Vuursche. Een prachtig plekje midden in de natuur voor unieke en buitengewone evenementen. Brandstormers is al jaren trotse partner van Feel Good TentEvent. Wij ontwerpen drukwerk en bedrijfskleding, verzorgen de fotografie, onderhouden de website, schrijven content voor social media en beheren de backoffice.

“Als creatieve duizendpoot kun je Brandstormers voor van alles vragen. Voor Feel Good TentEvent hebben zij een prachtige brochure en aansprekend foodbook gemaakt, onderhouden ze de website en staan klaar om allerlei storingen en aanpassingen rond ICT vlot en accuraat op te lossen. Superfijn! Tevens leveren ze uitstekende fotografie en schieten de mooiste beelden met een geoefend oog. Brandstormers hebben maar een half woord nodig en ze gaan al aan de slag. Brandstormers denken oplossingsgericht met je mee, komen met originele ideeën en vernieuwende voorstellen en geven vorm aan creatieve verbeteringen.”
Inez Kroon – Feel Good TentEvent

Bovenstaand een voorbeeld van een voor Feel Good TentEvent ontwikkelde brochure voor bruidsparen. Onderstaand een aantal sfeerbeelden in en om de locatie. Deze beelden worden gebruikt voor o.a. de website, sociale media en informatiebrochures.

Nog meer mooie projecten